s

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri consequat an.

OPISKELIJATAPAHTUMAT.

Haluaako järjestönne varata tilat opiskelijabileille Lygasista? Olemme tehneet opiskelijajärjestöyhteistyötä vuodesta 1991 ja olemme luotettava tapahtumayhteistyökumppani. Täytä oheinen yhteydenottolomake tai ole suoraan yhteydessä tapahtumatiimiimme:
Mikaela Savolainen 040-537 0152, mikaela@clubmarilyn.fi
Mimosa Penttinen 040-9340299, mimosa@clubmarilyn.fi

TILAVARAUS MARILYN.

Night Club Marilynin Atlantis Baarista voimme varata maksutta pöytiä käyttöön viikonloppuiltaisin. Alkuiltaisin meillä on mahdollista järjestää yksityistilaisuutena esim. isoja syntymäpäiviä, hääjuhlia tai yritysten omia tilaisuuksia. Täytä oheinen yhteydenottopyyntö! Täytä oheinen yhteydenottolomake tai ole suoraan yhteydessä
tapahtumatiimiimme:
Mikaela Savolainen 040-537 0152, mikaela@clubmarilyn.fi
Mimosa Penttinen 040-9340299, mimosa@clubmarilyn.fi

TILAVARAUS VEGAS.

Oletko aikeissa järjestää vuosisadan kekkerit koko suvulle ja ystäväpiirille? Etsitkö takuulla erilaista tilaa hääjuhlalle? Ainutlaatuista paikkaa muistotilaisuudelle? Onko yrityksesi kyllästynyt tylsiin tapahtumaympäristöihin? Meillä onnistuvat isot yksityistilaisuudet, joihin varataan koko ravintola käyttöön ja lisäksi alkuillan yksityiskäyttöön viikonloppuiltoina varattavissa ovat Nevada Bar ja Back Stage. Otamme vastaan myös pöytävarauksia eri kokoisille seurueille viikonloppuiltoihin. Täytä oheinen yhteydenottopyyntö!
Mikaela Savolainen 040-537 0152, mikaela@clubmarilyn.fi
Mimosa Penttinen 040-9340299, mimosa@clubmarilyn.fi

OIVA HYMY.

Oiva-raportti kertoo kuluttajalle elintarvikealan yritysten valvontatiedot valtakunnallisesti. Me tahdomme, että voit viihtyä siisteissä, hygienisissä ja hyvin huolletuissa ravintolatiloissamme ja nauttia siitä, että elintarviketurvallisuus on meillä kohdillaan. Oiva hymyilee, kun asiat on hoidettu fiksusti. Löydät yökerhojemme valvontatiedot Oivahymy -linkin takaa.

    Lygasin

    Tilavarauslomake.

    Rastita sopiva vaihtoehto ja kerro lisää tapahtumastasi & tilatarpeestasi lisätietokentässä!

    Valitse vaihtoehdoista tila, jonka haluaisit varata*
    TILAVARAUS MARILYNTILAVARAUS VEGASOPISKELIJATAPAHTUMAN JÄRJESTÄMINEN