s

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri consequat an.

Järjestäisitkö vuosisadan kekkerit Lygasissa?.

Järjestäisitkö vuosisadan kekkerit Lygasissa?

Vuosisadan kekkerit on helppo järjestää Lygasissa, sillä Night Club Marilynin ja Night Club Vegasin tilat tarjoavat monipuolisia vaihtoehtoja eri kokoisiin ja eri teemaisiin tapahtumiin. 

Synttäreitä, tuparijatkoja ja vanhojen luokkakavereiden illanistujaisia  

Night Club Marilynin Atlantis baarissa saatat viikonloppuisin huomata, että osa baarin tilasta on rajattu punaisin samettiköysin ja pöytiin on sijoitettu varattu – kylttejä. Atlantiksesta voi varata maksutta alueen omalle juhlaseurueelleen perjantai ja lauantai-iltaisin.  

Vegasista puolestaan voi varata viikonloppuiltoihin (K20) maksutta pöytäryhmiä eri kokoisille seurueille. Varatessa voi esittää toiveita vaikkapa siitä, haluaako pöydän lähelle tanssilattiaa vai ehkä hieman sivummalle. Pöytävarauksia tehdään pääsaliin.   

Yli kahdenkymmenen hengen porukoille varattavissa yksityiseen alkuiltakäyttöön ilmaiseksi ovat myös Nevada Bar ja Back Stage Bar. Yksityistilaisuuden jälkeen seurue saa toki jäädä viettämään iltaa samaan tilaan niin halutessaan.   

Nevadassa tai Back Stagella järjestettävään omaan tilaisuuteen voi tuoda vaikkapa pikku naposteltavia ja järjestää hilpeää ohjelmaa. Oma baarimestari palvelee baaritiskillä ja musa soi. Moni järkkäilee myös teemabileitä, omaan biletilaan voi tietysti tuoda myös koristeluita ja muuta rekvisiittaa.   

Nevadan ja Back Stagen varaus on suosittua, joten kannattaa olla meihin yhteydessä toiveajankohdasta hyvissä ajoin. Tällä hetkellä varaillaan jo esimerkiksi pikkujouluajan hurvitteluita.   

Ole yhteydessä ja varataan Sinulle sopiva ilta ikimuistoiseen juhlaan!  

Opiskelijatapahtumia ympäri vuoden  

Turku on legendaarinen opiskelijakaupunki ja Lygas opiskelijabileiden sykkivä sydän. Meillä opiskelijayhdistykset ja ainejärjestöt voivat järjestää tapahtumia varaamalla tapahtumakäyttöön ma-to väliltä Night Club Marilynin tai Night Club Vegasin. Monet opiskelijatapahtumat ovat perinteisesti runsaasti kävijöitä houkuttelevia ja tällaiset bileet levittäytyvät samalla kertaa molempiin kerroksiin.  

Lygasissa teemabileiden järjestäminen on suosittua ja hauskaa, sillä osallistumme mielellämme suunnitteluun ja moniin teemoihin saattaa löytyä myös koristerekvisiittaakin ja jos olet koskaan tsekannut somekanaviemme bilekuvia, tiedät monien pukeutumisteemojenkin toimivat todella onnistuneesti.    

Meillä on mahdollista järjestää bileiden yhteyteen myös vaikkapa sitsejä, jopa 120 osallistujaa voi viettää akateemista pöytäjuhlaa.   Opiskelijayhteisölle opiskelijabileet tuovat mahtavaa yhteisöllisyyttä ja moni tapahtuma jatkaa järjestöjen upeita perinteitä. Tämän lisäksi opiskelijatapahtumat ovat mainio tapa oppia tapahtumanjärjestämisen erikoisuuksia, tehdä yritysyhteistyötä, verkostoitua ja tietenkin tehdä järjestön varainkeruuta varsin viihteellisellä tavalla.   

Olemme tehneet opiskelijajärjestöjen kanssa tapahtumayhteistyötä pian kolme vuosikymmentä. arvostamme ainejärjestöjen ja opiskelijayhdistysten tekemää työtä ja tahdomme olla helposti lähestyttävä sekä luotettava yhteistyökumppani. Tutustumme järjestäjiin mielellämme myös ihan livenä ja käymme läpi hyviä käytäntöjä. Haluaako ainejärjestönne tai opiskelijayhdistyksenne järjestää Lygasissa opiskelijabileet? Ota yhteyttä ja synkronoidaan kalenterit!  

Yritysjuhlia, tuotelanseerauksia, palkintogaaloja  

Lygasin tiloissa järjestetään vuosittain yritysten ja yhteisöjen sellaisia suuria yksityistilaisuuksia, joihin tarvitaan käyttöön kokonaista yökerhotilaa. Satojen vieraiden yritystapahtumiin alkuillan tuotelanseeraustilaisuuksista iltajuhliin tilamme toimivat mainiosti. Lisäksi ne jäävät varmasti vieraidesi mieleen erilaisuudellaan.  

Räätälöimme erikoistilaisuudet jokaisen asiakkaan kanssa erikseen ja mietimme, millä elementeillä tilaisuudesta saadaan luotua onnistunut & ikimuistoinen. Ole yhteydessä tapahtumatiimiimme, kerro toiveistasi ja sovi tutustuminen tiloihimme.