s

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri consequat an.

Jouluaika Lygasissa.

Jouluaika Lygasissa

Jouluaika Lygasissa on täynnä hilpeitä hetkiä ja riemukkaita öitä. Pienenä kertauskurssina muistutettakoon, ettei tämä talo suinkaan hiljenny joulun viettoon; tässä talossa nimittäin vietetään joulua, tarkalleen ottaen jo 31. kertaa. SinkkuKinkkuBileissä, totta kai. Mutta onhan tässä muutakin mukavaa ennen ja jälkeen itse joulun pyhien. Tervetuloa Lygasiin minä tahansa iltana 19.12.-31.12.2023. Avaamme 22.00, paitsi uudenvuoden aattona Marilyn aukeaa jo 21.00.

KinkkuBingoa vai DildoBingoa

Palvelemme asiakkaitamme 19.12.2023 alkaen tauotta aina vuoden viimeiseen päivään saakka. Jouluviikon tiistaina Keittopäivä tarjoaa Vegasissa juomia jopa 1 € hintaan. Vegas Beer Pong Lovers kutsuu treenaamaan heittokättä, pelaajille tarjoamme ilmaiset snäksit. Torstaina on luvassa mainio KinkkuBingo, pelailu on ilmaista ja palkinnot on tietenkin valittu vuodenaika huomioiden. Se hieman tuhmempi bingoilu, vuoden viimeinen DildoBingo, löytyy Vegasista to 28.12.2023. Onnettaren suosikit voittavat täytettä aikuisten lelulaatikkoon. Keskiviikko na 27.12.2023 luvassa on puolestaan City-Karaoken 23-v synttärit & Winter Beach Partyt Marilynissä.

SinkkuKinkkuBileet kuuluu cityihmisten jouluun

SinkkuKinkkuBileet on legendaarinen jouluputki, johon täällä on sukelletaan nyt jo 31. kertaa. Aaton aatosta la 23.12.2023 tapaniin ti 26.12.2023 viihdymme kanssanne Vegasissa (K-18). SinkkuKinkkuBileet tarjoaa lämmintä yhteisöllisyyttä niille, joiden joulu saattaisi muutoin olla kovin yksinäinen. SinkkuKinkkuBileet toimii pakopaikkana niille, joiden sukulaiskiintiö täyttyy joulun jokaisena päivänä ja kavereiden tapaaminen nollaa joulustressin kuin huomaamatta. Kinkku- ja konvehtiähkyn sulatteluun SinkkuKinkkuBileet on mitä otollisin osoite, sillä tanssilattialla voi viihtyä aina aamuun saakka. Cluby -sovelluksesta on ostettavissa Lygasin Joulupassi, jolla pääsee juhlimaan kolmena yönä (aatosta tapaniin) edullisemmin, kuin lipun kunakin iltana ovelta ostaen.

Ota uusi vuosi 2024 vastaan Lygasissa

Vaikka mitään muita uuden vuoden lupauksia et tekisi, lupaa siirtyä uuteen vuoteen kanssamme. Maaginen aattoilta starttaa Night Club Marilynissä (K-18) jo yhdeksältä. Vegasin (K-20) ovet aukeavat kympiltä ja Vegasin aattoon kuuluu perinteisesti kupliva uuden vuoden vastaanotto Back Stagella, saavu sanomaan heipat kuluneelle vuodelle ja toivottamaan vuosi 2024 tervetulleeksi. Pöytävarauksia otetaan vastaan ja ennakkoliput löytyvät Cluby-sovelluksesta. Ennakkolipulla pääset jonon ohi ja sisään mihin aikaan tahansa. Kirjaahan nyt jo myös kalenteriisi Night Club Marilynin 32-v synttärit, lauantaina 6.1.2024 juhlitaan yhdessä. Luvassa on synttäritarjoilua ja special guest star Divet Show by Marko Vainio.