s

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri consequat an.

Lataa Cluby -kantissovellus ja saat Lygasista mahtavia etuja!.

Lataa Cluby -kantissovellus ja saat Lygasista mahtavia etuja!

Lataa Cluby -kantissovellus ja saat Lygasista mahtavia etuja! Clubyn älypuhelimeesi löydät sovelluskaupoista. Mikä Cluby sitten oikein on?

Cluby on suomalainen sovellus, joka mahdollistaa helpon kantikseksi liittymisen. Lataat sovelluksen, liityt Night Club Marilynin kantikseksi (myöhemmin myös Vegasin) ja edut ovat sun! Me Lygasissa siis luomme Clubyyn erilaisia etuja ja sä saat käyttöösi kulloisetkin edut näppärästi omalla kännykälläsi aktivoimalla ne paikan päällä & näyttämällä aktivoitua etuasi baaritiskillä henkilökunnalle tilauksen yhteydessä. Kunkin edun kohdalla kerrotaan, millaisesta edusta on kyse: esim. päivittäinen etu tarkoittaa, että saat sen käyttöösi kerran vuorokaudessa, kuukausiedun kerran kuukaudessa jne.. Eli tästä kannattaa vinkata myös frendeille!

Tämän postauksen julkaisuhetkellä Night Club Marilynin listalle voi jo liittyä, piakkoin Clubyn alustalle ilmaantuu myös Night Club Vegas. Ensimmäiset Cluby-edut Marilynissä saat käyttöösi perjantaina 30.6.2023.

Olemme aktiivisia jatkossakin toki myös somekanavissamme, mutta Clubynkin kautta voimme tiedottaa jänskistä uusista jutuista, erilaisista tapahtumistamme & muista hyödyllisistä asioista, sä oot ekana niistä kuulemassa. Somen tietotulvasta on toisinaan vaikeaa erottaa jyviä akanoista – tiedätte kyllä!

Millaiset tarjoukset sua puhuttelisivat? Otamme mielellämme vastaan toiveita, ehdotuksia ja palautetta. Laita vaikka viestiä mikaela@clubmarilyn.fi Bileet ei lopu koskaan, nähdään yössä!