s

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri consequat an.

Paluu Lygasiin.

Paluu Lygasiin

Paluu Lygasiin koittaa, sillä Night Club Marilyn ja Night Club Vegas aukeavat asiakkaillemme ensi kertaa kuukausiin perjantaina 26.6.2020 rajoitetuin aukiolo- ja anniskeluajoin. Jotta asiakkaidemme ja henkilökuntamme paluu yhteiseen olohuoneeseemme voi tapahtua turvallisesti, olemme tehneet erilaisia järjestelyjä sisääntulosta alkaen. Tervetuloa, mahtavaa nähdä teitä taas!

Lähde viihteelle hyvissä ajoin

Tällä hetkellä voimassa oleva lainsäädäntö tekee yökerhotoiminnasta aukiolo- ja anniskelurajoitusten näkökulmasta haastavaa. Kesähelteellä ovien avaaminen keskellä päivää ei ole järkevää ja avaamme ovet teille 21.00. Ovet pitää sulkea viimeistään 02.00 ja anniskelua saamme muiden ravintoloiden tavoin jatkaa 01.00 saakka, joten jokainen osaa tehdä laskutoimituksen yökerhoiluun käytettävissä olevasta ajasta.

Tämän hetkiset säännökset mahdollistavat periaatteessa sen, että ravintolassa voi olla kerrallaan 75% todellisesta asiakaspaikkamäärästä. Käytännössä tämä ei ole meille mahdollista, sillä jokaisella asiakkaalla tulee olla tiloissamme istumapaikka pöydän tai tason äärellä. Lähdethän viihteelle siis ajoissa!

Tiukkojen säännösten takia ravintoloihimme on sisäänpääsymaksu koko aukioloajan alusta alkaen. Normaalista poiketen emme anna leimoja sisääntulossa.

Washy, washy: muista pestä ja desinfioida käsiäsi usein!
Washy, washy!

Lähde viihteelle vain terveenä

Kuten varmasti ymmärrät, koronavirustartuntaan sopivat oireet ovat este ravintolaan saapumiselle. Myös henkilökuntamme työskentelee vain terveenä. Tällä suojellaan niin muita asiakkaita kuin henkilökuntaammekin. Uuden koronaviruksen tyypillisiä oireita voivat olla kuume, yskä, hengenahdistus, lihaskivut, väsymys, nuha, pahoinvointi ja ripuli.  

Muista turvavälit ulko-ovelta alkaen

Jotta kaikkien paluu Lygasiin, sisääntulon jonotus mukaan lukien, sujuu mutkattomasti, pyydämme asiakkaitamme huomioimaan turvavälit. Jos olet liikenteessä ilman seuruetta, pidä turvaväliä muihin asiakkaisiin ja seurueena huomioikaa turvavälit muihin seurueisiin nähden. 

Tässä vaiheessa meistä jokainen on omassa arjessaan pitänyt turvavälejä erilaisissa paikoissa, ravintolat eivät ole poikkeus. Havainnoithan siis ympäristöäsi ja pidät etäisyyttä kanssajuhlijoihisi erilaisissa, mahdollisissa jonotustilanteissa ja siirtyessäsi paikasta toiseen. Erilaiset opasteet ravintolatiloissamme auttavat navigoinnissa. 

Lähimaksun käyttäminen vähentää fyysistä kontaktia, maksupäätteisiimme on kuitenkin myös asennettu antibakteeriset suojakalvot. Mikäli käytät käteistä, tulee rahan kulkea baaritiskin kautta. 

Unohdetaan halailut, kädenpuristukset ja poskisuudelmat, kontaktittomat moikkailut ovat fiksu vaihtoehto.

Henkilökuntamme opastaa sinua ja mahdollista seuruettasi istumapaikkojen osalta. Voitte käydä baaritiskiltä ostamassa juomia, mutta niiden nauttiminen on sallittua vain istumapaikalla eli lasi kädessä ei voi seisoskella. 

Muista turvaväli viihteelläkin!
Maltetaan pitää turvavälejä!

Pese ja desinfioi käsiä usein

Desinfioithan kätesi jo Lygasin sisääntulossa ja myös ravintoloistamme pois lähtiessäsi. Käsien pesu vedellä ja saippualla onnistuu wc-tiloissa ja käsidesejä löydät lipunmyynnin lisäksi mm. narikoista sekä baareistamme. 

Käsihygieniaan tulee kiinnittää huomiota etenkin vessakäynnin yhteydessä sekä silloin, kun olet yskinyt tai aivastanut (muistathan yskiä ja aivastaa nenäliinaan tai kyynärvarteesi). Kuitenkin myös vaikkapa baaritiskillä käynnin jälkeen kädet on hyvä pestä ja/tai desinfioida. Kasvojen koskettelua kannattaa välttää. 

Ravintolahenkilökuntamme on tottunut huolehtimaan tarkoin käsihygieniastaan ja he sekä pesevät että desinfioivat käsiään tiuhaan. 

Me siivoamme ja desinfioimme säännöllisesti

Night Club Marilynissä & Night Club Vegasissa siisteys on aina ollut kunnia-asia ja näinä aikoina hygieniaan kiinnitetään entistäkin tarkemmin huomiota. Henkilökuntamme pyyhkii ja desinfioi pöytiä, tiskejä, kaiteita ja muita kosketuspintoja säännöllisesti. Myös wc-tiloja siistitään säännöllisin väliajoin illan aikana. 

Henkilökuntamme pitää huolta omien työpisteidensä siisteydestä ja työskentelee hygienisesti. Ammattilaiskäyttöön suunnitellut, ravintolakeittiön tiskikoneemme pesevät lasit korkeissa lämpötiloissa. Jokaisen aukiolon jälkeen ravintolamme siivouksesta vastaa siivouspalvelu. 

Noudatetaan ohjeita ja huomioidaan toisemme

Meille kaikille on tärkeää, että yökerhoissamme viihdytään turvallisesti. Me teemme parhaamme ja noudatamme THL:n sekä STM:n ohjeita, mutta tarvitsemme asiakkailtamme yhteistyötä ja yhteistä välittämistä.

Monet määräykset ja ohjeet tuntuvat tiukoilta, mutta niiden puitteissa nyt toimitaan. Kun kaikki toimivat fiksusti, voidaan säännöksiä purkaa.

Pysytään terveinä, huomioidaan toisemme ja pidetään hauskaa!