s

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri consequat an.

Offbeat Feel the beat of the night Start with tervetuloa lygasiin

Offbeat Feel the beat of the night Start with tervetuloa lygasiin

News.

  • Tanssimisen täyskielto ja ravintolatiloissa rajoitettu liikkuminen jatkuvat nyt kesäkuun loppuun ja juuri nyt yökerhomme ovat kiinni. Mutta mitä muuta tanssilattialla voisi tehdä sitten, kun taas saa omalta istumapaikaltaan vapaammin liikuskella?

  • Oletko jo tutustunut Lygas Arcade Worldin pelimaailmaan ja ilmaisiin peleihin? Tammikuun lopulla toteutimme Night Club Vegasissa pelimaailmamme laajennuksen ja saaneet tästä paljon kiitosta. Mistä oikein on kyse?

  • Lygasille on myönnetty Clean & Safe Turku Label. Turun kaupungin ja alueen yritysten luoma Clean & Safe Turku -toimintamalli on luotu alueen vastuullisille matkailu- ravintola- ja tapahtuma-alan toimijoille. Clean & Safe Turku -label yrityksen nettisivuilla kertoo sitoutumisesta pitkään listaan toimenpiteitä,

  • Tänään 8.12. on Suomalaisen Musiikin Päivä (eli Jean Sibeliuksen päivä), liputettukin tälle päivälle on vuodesta 2011 alkaen. Me olemme Lygasissa soittaneet aina myös kotimaista musiikkia.

Liity Lygasin postituslistalle ja saat viikoittain tietoa tapahtumista, tarjouksista ym.