s

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri consequat an.

News.

  • Heinäkuun helteiden keskellä suoritimme titteleiden vaihdon. Yrityksemme toimitusjohtajana vuodesta 1991 saakka toiminut, Oy Nord Wine Finland Ltd:n perustaja Pekka Savolainen siirtyi hallituksen puheenjohtajaksi ja toimitusjohtajan tehtävässä aloitti hallituksen edellisenä puheenjohtajana toiminut, yrityksessä alusta saakka mukana ollut Timo Virtanen.

  • Tanssimisen täyskielto ja ravintolatiloissa rajoitettu liikkuminen jatkuvat nyt kesäkuun loppuun ja juuri nyt yökerhomme ovat kiinni. Mutta mitä muuta tanssilattialla voisi tehdä sitten, kun taas saa omalta istumapaikaltaan vapaammin liikuskella?

  • Oletko jo tutustunut Lygas Arcade Worldin pelimaailmaan ja ilmaisiin peleihin? Tammikuun lopulla toteutimme Night Club Vegasissa pelimaailmamme laajennuksen ja saaneet tästä paljon kiitosta. Mistä oikein on kyse?

  • Lygasille on myönnetty Clean & Safe Turku Label. Turun kaupungin ja alueen yritysten luoma Clean & Safe Turku -toimintamalli on luotu alueen vastuullisille matkailu- ravintola- ja tapahtuma-alan toimijoille. Clean & Safe Turku -label yrityksen nettisivuilla kertoo sitoutumisesta pitkään listaan toimenpiteitä,

Liity Lygasin postituslistalle ja saat viikoittain tietoa tapahtumista, tarjouksista ym.