s

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri consequat an.

News.

  • Nanoteknologia päivitettiin Lygasissa Halloween-viikon alkuun. Asikastilojen kosketuspinnat Night Club Marilynissä ja Night Club Vegasissa on jälleen pinnoitettu näkymättömällä, mutta taudinaiheuttajille armottomalla valokatalyysipinnoittella.

  • Night Club Marilynissä ja Night Club Vegasissa otetaan käyttöön koronapassi lauantaista 16.10.2021 alkaen, henkkareiden lisäksi on siis esitettävä koronapassi sisään päästäkseen. Näin voimme olla auki taas aamuun saakka (20-05) ja voimme hyödyntää kaikki asiakaspaikkamme 100%.

  • Parhaat pikkujoulut ja pikkujoulujen jatkot buukataan nyt! Night Club Vegasin puhelimet pirisevät ja sähköposti kilahtelee, pala kerrallaan purkautuvat rajoitukset innostavat nyt varaamaan pikkujouluja ja pikkujoulujen jatkoja työporukoille, taloyhtiön jouluilijoille, harrasteporukoille, vanhojen koulukavereiden komboille, sukulaisten pikkujouluajan kokoontumisajojen liitännäiseksi ja niin edelleen.

  • Heinäkuun helteiden keskellä suoritimme titteleiden vaihdon. Yrityksemme toimitusjohtajana vuodesta 1991 saakka toiminut, Oy Nord Wine Finland Ltd:n perustaja Pekka Savolainen siirtyi hallituksen puheenjohtajaksi ja toimitusjohtajan tehtävässä aloitti hallituksen edellisenä puheenjohtajana toiminut, yrityksessä alusta saakka mukana ollut Timo Virtanen.

Liity Lygasin postituslistalle ja saat viikoittain tietoa tapahtumista, tarjouksista ym.