s

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri consequat an.

Lygas Airin kanssa kesään 2022.

Lygas Airin kanssa kesään 2022

Hyppää Lygas Airin siivelle, kesä 2022 on täynnä hauskaa lämpimän vuodenajan hassuttelua Beach Partyistä Ämpäribileisiin ja Beer Pong Lovers -illoista Sing’n Travel -karaokeöihin, joissa voi laulamalla päästä oikeasti matkaan. Karkkipäivä puolestaan on kaupungin makein tiistai. Kesäajan 3 € Happy Hour ilahduttaa joka ilta ti-la 24.00 saakka ja baareista löytyy myös muita kesäajan ilahduttavia juttuja.

Karkkipäivä makean nälkään tiistaisin

Toukokuun lopusta alkaen Night Club Marilynin tiistaiöistä löytyy Karkkipäivä. Kaupungin makein tiistai on aikuisten karkkipussi: Salmari ja Vihreä Hyvä 1 €/kpl, Minttu Twistit Polka, Cinnamon, Bubble Gum & Banan 2 €/kpl ja Salmarista (4cl), ED-energiajuomasta ja karpalomehusta loihdittu Punainen Kala 3€/kpl. Karkkipäivissä on luvassa myös erilaisia skaboja ja tietenkin Karkkipäivään sopivia palkintoja.

Players! on jännittävä pelikeskiviikko

Players! löytyy kesäkeskiviikkoisin pääsääntöisesti Vegasista. Luvassa on teemailtoja, kuten Beer Pong Lovers & City-Karaoke (talo tarjoaa pelaajille snäksit, karaokelaulajia palkitaan), Sing’n Travel palkitsee laulajia matkateemaisesti ja mukaan mahtuu myös mm. Kesätietäjä 2022 pubivisa. Eikä pidä unohtaa, että Vegasissa on paljon erilaisia ilmaispelejä (flippereitä, ilmakiekko..) ja kaveriporukalla voi vaikkapa pelata pokeria, kortit ja pelimerkkisalkun saa lainaksi baarista. Tanssilattialla pääsee pelaamaan massiivista huojuva torni -peliä.

Mile High: torstaisin Beach Partyjä, KESÄmpärit ja DildoBingoa

Hyppää Lygas Airin siivelle torstaisin ja matkakohteesi on esimerkiksi Beach Partyt, KESÄmpärit – ämpäribileet tai DildoBingo. Mikä onkaan hauskempaa käyttöä hiekkaämpärille, kuin siitä juominen? Kaupungin aito, alkuperäinen Beach Party tuo hiekattoman rantakohteen urbaanin yön viettäjille, DildoBingosta saattaa lähteä kesäöihin jotain jännää Kaalimadon valikoimasta. Kesän aikana luvassa on myös kaksi Kesäyöyliopistoa Hybridi ry:n kanssa, pitäähän haalareita vähän kesälläkin ulkoiluttaa.

Varaa pöytä bileporukallesi, järjestä jonon ohitus ja valitse näppäriä juomia

Kesä on täynnä hyviä syitä juhlaan ja Summer of Love -viikonloput Lygasissa tarjoavat oivat puitteet sekä juhlaan että juhlan jatkoille. Helppo tapa sujuvoittaa ryhmän sisään pääsyä on varmistaa omalle porukalle ilmainen jonon ohitus ja kaikkia ilahduttaa tietenkin pöytävaraus, se järjestyy alkuillasta. Jonon ohitus voidaan järkätä myös myöhemmin saapuvalle porukalle, esimerkiksi häiden jatkoille on kiva saapua tietäessään, ettei tarvitse jonotella. Seurueille helppoja juomavalintoja ovat erilaiset juomatornit ja vaikkapa Sangraiakannut. Seurueille sopivista vaihtoehdoista kannattaa kysyä rohkeasti henkilökunnaltamme.