s

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri consequat an.

Lygasin Happy Hour is Back!.

Lygasin Happy Hour is Back!

Kesälomalta tällä viikolla palaa Lygasin kiitelty Happy Hour. Mukana on kivasti uutta, mutta vanhoja kujeitakaan ei ole unohdettu. Happy Hour on voimassa Night Club Marilynissä ja Night Club Vegasissa perjantaisin & lauantaisin puoleen yöhön. Elokuussa hinnat löytyvät myös arkiöistä. 

Happy Hour -tarjouksina 2,9 €/kpl ovat esimerkiksi:

  • Aura III 0,5 l
  • Lapin Kulta A 0,5 l
  • Strongbow 0,4 l
Lygasin Happy Hour palaa kesälomalta!

Mistä tulee Happy Hour -nimitys?

Juomiin liitettynä Happy Hour -nimen historia ulottuu Yhdysvaltojen kieltolakiaikaan. ”Happy Hour” oli tapa viitata illallista edeltäviin, salaa nautittaviin juomiin. Ystäviä tavattiin joko jonkun kotona tai salakapakoissa.

Nimitys jäi elämään, levisi ympäri maailmaa ja edelleen Happy Hour viittaa ajankohtaan, jolloin ravintolaan saapuminen ilahduttaa hintojen näkökulmasta kukkaroa. 

Happy Hour lainsäätäjien kynsissä

Happy Hour -mainonta on tälläkin hetkellä kiellettyä joissain maissa ja esimerkiksi joissain Yhdysvaltojen osavaltioissa. Suomessa Happy Hour -mainonta on ollut sallittua jälleen pari vuotta. Lyhytaikaisten tarjousten mainostaminen ja Happy Hour ilmaisun käyttäminen ravintoloiden ulkopuolella oli kiellettyä vuodesta 2008 aina 2018 alkuun saakka.

Edelleen mahdollisuus mainostaa koskee vain mietoja alkoholeja, muut Häppärituotteet mainostetaan ravintoloiden sisällä.