s

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri consequat an.

Turvallinen City-Karaoke UV-teknologiasta mobiilibiisilistoihin.

Turvallinen City-Karaoke UV-teknologiasta mobiilibiisilistoihin

Night Club Marilynin City-Karaoke löytyy aina aukioloiltoinamme Atlantis Baarista. Osa yökerhomme asiakaskokemusta on aina turvallisuus ja näinä aikoina sen näkyväksi tekeminen on entistäkin tärkeämpää, myös karaokessa. Mistä elementeistä syntyy turvallinen karaokekokemus?

Lynin City-Karaokessa iltaa luotsaa aina talon oma karaokevetäjä

Night Club Marilyn City-Karaokea ei hoida satunnainen keikkaratsu tai joku henkilökunnan jäsen puolihuolimattomasti muun homman sivussa, ajatus itseohjautuvasta asiakaskaraokesta ei sekään kuulu konseptiimme. City-Karaoken vetäjä juttelee kanssanne mukavia, mutta myös opastaa asiakkaat karaoken etikettiin ja huolehtii siitä, että sitä noudatetaan.

Marilynin City-Karaokessa iltaa luotsaa aina talon oma resident karaoke-dj

Etikettiin kuuluu vaikkapa se, että lauluvuorot jakaa karaokevetäjä, laulukorokkeelle ei tulla ryhminä, sinne ei tuoda juomia, ja niin edelleen. Karaokevetäjämme huolehtii myös laitteiden hygieniasta koko illan ajan ja lauluvuorojen väleissä.

Biisit löytyvät omasta mobiililaitteestasi

Emme käytä City-Karaoken biisivalintoihin yhteiskäpälöintiaitteita tai manuaalisia kappalelistoja, pääset selailemaan Night Club Marilynin City-Karaoken karaokebiisilistoja omalla mobiililaitteellasi. Voit valita itsellesi suosikkeja ja lähettää myös lauluvuorotilauksesi suoraan karaokejuontajalle omasta laitteestasi. Surffaa osoitteeseen laula.se/10410 ja sukella biisien maailmaan! (Olemme muuten tarkoituksellisesti räätälöineet karaokebiisivalikoiman siten, että valittavissa ei ole useimpien karaokepaikkojen järjestelmien tapaan vaikkapa riparivirsiä, lastenlauluja tai ikivihreää humppaa & iskelmää.)

City-Karaoken mikrofonit UV-steriloiloidaan

UV-steriloinnilla voidaan tuhota esineistä tai kasvualustoista mikrobit sekä niiden itiöt. Night Club Marilynin City-Karaoken mikrofonien desinfiointi suoritetaan pitkin iltaa UVS-S01 -laitteella, jonka UV-sterilointi tapaa 99,9% pintojen taudinaiheuttajista. Sterilointiominaisuutensa lisäksi laiteessa on lisäominaisuus ION Deodorization, joka tuhoaa mikrofonista erilaiset hajut. 

Mikrofonin päälle on asetettu UVS-S01 -sterilointilaite, joka tuhoaa mikrobit UV-valolla

City-Karaoken mikrofoneilla on kertakäyttösuojukset

City-Karaoken mikrofoneja ei vain desinfioida ja steriloida, jokaiseen lauluvuoroon on varattu myös kertakäyttöiset mikrofonin suojukset. Karaokejuontaja vaihtaa suojuksen lauluvuorojen välissä. 

Jokainen laulaja saa mikrofoniin kertakäyttösuojuksen

Kosketuspintojen desinfiointi on osa jokaista iltaa

Night Club Marilynin City-Karaoken karaokevetäjä pitää huolta siitä, että karaokelaitteiden lisäksi myös muut kosketuspinnat hänen työpisteensä välittömässä läheisyydessä pysyvät siisteinä. Jokaiselle asiakkaalle on tarjolla myös käsidesiä. 

Muista säännöllinen käsien pesu vedellä & saippualla ja käsidesien käyttö