s

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri consequat an.

Lygasin vuosi vaihtuu, rajoitukset jatkuvat.

Lygasin vuosi vaihtuu, rajoitukset jatkuvat

Alkaa vuosi 2021 olla paketissa, kiitos asiakkaamme, henkilökuntamme ja yhteistyökumppanimme! Night Club Marilynin & Night Club Vegasin asiakkaita palvelimme viimeksi joulun aaton aattona ja seuraaavaksi voimme avata ovet mahdollisesti 20.1.2022.

Tuntuu turhauttavalle, että esimerkiksi rajat ovat auki ja maksajaksi laitetaan ravintola-ala. Eivät riittäneet ravintola-alalle pinotut terveysturvallisen toiminnan omavalvontamääräykset ja niiden tarkka noudattaminen, eikä elinkeinon toiminnan mahdollistamiseksi askarrellun koronapassin edellyttäminen jokaiselta asiakkaalta. 

Me olemme siis valitettavasti vuoden vaihteessa kiinni ja henkilökunnan lomautuksilta ei voitu välttyä, mutta tiedämme kuitenkin, että jossainhan se juhlimaan haluava väki juhlii uutta vuottakin joka tapauksessa tämänkin sulun kohdalla. Jälleen biletetään ilman koronamääräyksiä tai valvottua anniskelua. Että toivottavasti eivät juhlatarjoilut vaan lopu kesken. (Muistakaa käsidesikin, kuitenkin.) Ja jos hei tänään lähtee reissuun, voi ehtiä vielä Tallinnaan bilettämään aamun tunteihin saakka vuoden ekana päivänä: siellähän avataan ravintolat kahdeksi illaksi vuoden vaihteen juhlinnalle koronasulusta huolimatta. 

Mutta vaikka emme ole auki, saat meidät toimistohommia tekevät kuitenkin kiinni. Varataan tapahtumapäiviä, solmitaan yhteistyösoppareita, suunnitellaan tulevaisuutta. Horisontti on vinossa, mutta paikalleen ei voi jäädä. Eli soita, viestittele, meilaile. Arkipäivisin löydät meidät Lygasista!