s

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri consequat an.

Nanoteknologia päivitettiin Lygasissa.

Nanoteknologia päivitettiin Lygasissa

Nanoteknologia päivitettiin Lygasissa Halloween-viikon alkuun. Asikastilojen kosketuspinnat Night Club Marilynissä ja Night Club Vegasissa on jälleen pinnoitettu näkymättömällä, mutta taudinaiheuttajille armottomalla valokatalyysipinnoittella.

Valokatalyysipinnoite tappaa työkseen taudinaiheuttajia

Viruksia, bakteereita ja mikrobeja työkseen tuhoava valokatalyysipinnoite asennettiin Lygasin tiloihin ensi kertaa vuosi sitten ja olimme ensimmäinen yökerhomaailma, johon pinnoitus hankittiin. Kyllä, korona oli (ja on) ajankohtainen syy, mutta Nanoksi Oy:n keksintö on meidän mielestämme kaiken kaikkiaan nerokas tapa lisätä terveysturvallisuutta. Sairastavathan suomalaisetkin kaiken sortin influenssaa ja vatsatautia vuosittain kymmeniä tuhansia kertoja. Jos näissä luvuissa päästään eri keinoin alas päin, onhan ihan huippua. Ei ihme, että kanssamme samaista pinnoitetta hyödyntävät mm. terveys- ja hoiva-alan toimijat sekä vaikkapa monet isot lentokentät, viimeisimpänä valokatalyysin hyödyistä taisi napata kiinni Dubain kansainvälinen lentokenttä.

Se ei siis näy, ei tuoksu eikä tunnu. Mutta se on kanssanne Lygasissa ja varmistaa omalta osaltaan, että illan vietto on turvallisempaa. Monet hengitystieinfektiot saavat alkunsa kosketuspintojen pöpöistä. Nanoksin käyttämän pinnoitteen on todettu tutkimuksissa tuhoavan vaikkapa influenssaviruksista 98% kahdessa tunnissa.

Lue lisää tästä huikeasta suomalaiskeksinnöstä Nanoksi Oy:n nettisivuilta. Tarjolla on tutkittua tietoa ja vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Voit myös tsekata, millaisiin kohteisiin valokatalyysipinnoitetta on asennettu.