s

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri consequat an.

Lygasissa juomavesi on ilmaista.

Lygasissa juomavesi on ilmaista

Monessa ravintolassa maksat vesilasistasi, Lygasissa juomavesi on ilmaista. Raikasta vettä kuplilla tai ilman voi laskea itse baaritiskeiltä löytyvistä vesipisteistämme niin Night Club Marilynissä kuin Casino Night Club Vegasissakin. Veden juominen on tärkeää kesähelteellä, mutta monella tavalla hyvä juttu  viihteelle lähtiessä ympäri vuoden.

Nesteytä vedellä

Lygasissa juomavesi on ilmaista, koska nestetasapainon ylläpitäjänä vesi on verraton juoma ja meistä on hyvä, että juot vettä biletyksen lomassa. Vesi ei sisällä sokeria, kofeiinia tai alkoholia. Vesi auttaa sinua pitämään aivosi hereillä ja lähimuistisi kohdillaan.

Vesi auttaa pitämään aivot skarppina

Jo 1-2% lievä nestehukka laskee kognitiivista skarppiuttasi ja lisäksi se saattaa oireilla päänsärkynä, öklönä olona, väsymyksenä, verenpaineen laskuna, sykkeen nousuna ja ärtyisyytenä. Olet nestehukkaisena siis helposti jokseenkin ärsyttävää seuraa. 

Vesi auttaa säätelemään kehosi lämpötilaa

Lygasissa juomavesi on ilmaista, koska vesi auttaa säätelemään kehosi lämpötilaa ja meistä on hyvä, että juot siksi vettä. Vaikkapa biitsiltä baariin -yhdistelmä on ihan jees, jos muistaa juoda välillä vettä ja pitää kropan kalium-natrium tasapainosta huolta syömällä päivän aikana.

Älä skippaa safkaa tai vettä

Kombona hellepäivä, elimistöä kuivattavien juomien pitkin päivää nauttiminen ja pitkäkestoinen tanssiminen on huono, jos veden juominen ja syöminen unohtuvat.

Juo vettä jo ennen janon tunnetta

Lygasissa juomavesi on ilmaista, koska sulla on todennäköisesti oikeasti jano jossain kohtaa illan aikana. Jos et ole varma, oletko muistanut nauttia riittävästi vettä, käy pissillä. Mitä tummempi väri, sitä enemmän elimistösi kaipaa nesteytystä.

Lygasissa raikasta vettä voi laskea itselleen vesipisteellä

Holillisten juomien väleissä veden juomisesta on iloa seuraavanakin päivänä, järisyttävä dagen efter ei liene kenenkään suosikki-ilmiöiden listalla. Kerralla litratolkulla juominen on epäterveellistä, jopa vaarallista. Siemaile vettä siis säännöllisesti, pieniä annoksia kerrallaan. 

Olet 60-70 % vettä 

Kroppasi tarvitsee vettä elintoimintojen ylläpitoon ja koko elimistösi hyvinvointiin. Veden juominen on sinulle mitä helpoin tapa huolehtia hyvinvoinnistasi & fiiliksestäsi. 

Vesi tukee ruoansulatustasi, kuljettaa ja imeyttää ravintoaineita sekä poistaa elimistöstäsi aineenvaihduntatuotteita. Veden avulla pidät suusi puhtaana ja raikkaana, huulet sekä ihon kosteana ja silmät kirkkaina. Vaikutusta miellyttävyyteesikään ei voi siis sitäkään vähätellä. Have fun & drink water.

Tiesitkö että…

  • YK on julistanut puhtaan veden ihmisoikeudeksi 2010.
  • Suomessa on Unescon 2003 tutkimuksen mukaan maailman puhtain hanavesi.