s

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri consequat an.

Maksupäätteiden antibakteeriset asut.

Maksupäätteiden antibakteeriset asut

Maksutapahtuma on ohitse sekunneissa, mutta jopa sen turvallisuutta voidaan lisätä. Lygasin maksupäätteet päällystettiin Adworks Oy:n antibakteerikalvolla jo ennen, kuin avasimme ravintolat uudelleen asiakkaillemme. 

Kortti, mobiili vai käteinen?

Palveluista maksaminen on tänä päivänä mahdollista hoitaa monella tavalla. Vaikka käteinen onkin yhä kingi maailmanlaajuisesti, on sen osuus kutistunut viimeisen kymmenen vuoden aikana merkittävästi monessa maassa. Tammikuussa 2020 YLE uutisoi, että vain joka kymmenes suomalainen käyttää käteistä arjessaan. Ruotsissa käteisen osuus on vieläkin pienempi ja vuoden alussa käteisen säilyminen kansankodin maksutapana turvattiin lailla. Korona-aika on oletettavasti muuttanut maksutapojen käyttöä entisestään kaikkialla. 

Digimaksaminen on näppärää ja läpinäkyvää. Silloin kun kontaktiton maksaminen etäluvun ansiosta onnistuu, saa digimaksaminen lisäpisteitä myös turvallisuutensa ansiosta. Onhan nimittäin niin, että vaikka meitä kaikkia muistutetaan jokaisessa käänteessä pesemään käsiämme, käyttämään käsidesiä sekä yskimään ja aivastelemaan oikein (aika normaaleja asioita, jotka monella ovat selkäytimessä lapsuudesta ja erityisen tuttuja maailmalla reissaajille), eivät kaikki kanssakansalaisemme viitsi ja vaivaudu (valitettavasti) toimimaan fiksusti. 

Lygasin maksupäätteet päällystettiin Adworksin antibakteerikalvolla.

Jokaisella asiakkaallamme ei ole etämaksumahdollisuutta kortissaan tai mobiililaitteessaan. Maksupääte vaatii toisinaan pin-koodin näpyttelyä tarkistuksenomaisesti tai ostoksen hinta ylittää etäluvun mahdollistaman maksimisumman. Näpyttelytapahtuman turvallisuuden lisäämiseksi kaikkiin Lygasin maksupäätteisiin on asennettu Adworksin antibakteeriset kalvot.

Antibakteerikalvo maksupäätteissä estää bakteerien ja mikrobien kasvua

Jo kauan ennen uudelleen avaamistamme ja viranomaisten antamia, poikkeustilaan liittyviä omavalvonnallisia hygieniaohjeita me poimimme käyttöön erilaisia, asiakas- ja henkilökuntaturvallisuutta lisääviä innovaatioita. Liedossa toimivan Adworksin ammattilaiset asensivat Lygasin jokaiseen maksupäätteeseen antibakteerikalvot kesäkuun alussa. 

Vedenkestävä, helposti puhdistettava ja desinfioitava antibakteerikalvo vähentää bakteerien tartuntariskiä kalvolla suojatuilla pinnoilla normaalikäytössä jopa 5 vuoden ajan. 

Antibakteerikalvo on testattu antimikrobisen standardin (ISO22196) mukaisesti, vaikuttavana yhdisteenä antibakteerikalvossa toimivat hopeaionit (ag+), jotka estävät 99,9% bakteerien sekä mikrobien kasvusta ja lisääntymisestä. Hopeaionit vapautuvat kalvon pinnasta ja tunkeutuvat bakteerin kapselin sekä soluseinien läpi. 

Kuten tuotteen nimi kertoo, suojakalvo on nimenomaan antibakteerinen. Tuotteen hopeaionien vaikutusta koronavirukseen ei ole testattu, vaikkakin hopeaionien vaikutusta monen tyyppisiä viruksia vastaan onkin kansainvälisesti tutkittu ja tulosten mukaan hopeaionit toimivat myös useita viruksia vastaan. Koronavirushan ei suinkaan ole ainoa, näkymätön ja ihmisille haitallinen kiusankappale. Joten jokainen asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuutta lisäävä teko on tärkeä.