s

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri consequat an.

Parhaat Pikkujoulut ja Pikkujoulujen Jatkot Buukataan Nyt!.

Parhaat Pikkujoulut ja Pikkujoulujen Jatkot Buukataan Nyt!

Parhaat pikkujoulut ja pikkujoulujen jatkot buukataan nyt! Night Club Vegasin puhelimet pirisevät ja sähköposti kilahtelee, pala kerrallaan purkautuvat rajoitukset innostavat nyt varaamaan pikkujouluja ja pikkujoulujen jatkoja työporukoille, taloyhtiön jouluilijoille, harrasteporukoille, vanhojen koulukavereiden komboille, sukulaisten pikkujouluajan kokoontumisajojen liitännäiseksi ja niin edelleen. Te niin ansaitsette kunnon pikkujoulut ja niiden jatkot!

Porukalla jonon ohi & ilmaiseksi sisään, omalla pöytäseurueella viihtymään

Tiedättekö sen tunteen, kun on duunipaikan pikkujouluissa ensin pikkujoulusafkat nautittu, lahjat jaettu ja laulut laulettu. Tunnelma on kivasti kupliva ja menojalkaa vipattaa. Ja sitten lähdetään etsimään jatkopaikkaa. Ai että, miten kivasti räntäsade kulkee norona kauluksesta sisään tai merituuli ja paukkupakkanen syväjäähdyttävät yökerhojonossa venailevan porukan sekä fyysisesti että fiiliksen osalta. Vältä joulujoukkionne jatkoilutuska (ja kerää itsellesi kiitosta) hoitamalla asia kuntoon ennakkoon: Night Club Vegasiin tarjoamme ryhmällenne ilmaisen jonon ohituksen ja sisäänpääsyn! Lisäksi teemme teille ilmaisen pöytävarauksen, mikäli aikataulutatte saapumisenne sopivaan aikaan. Olet tervetullut myös tutustumaan tiloihimme ennakkoon, sovitaan tapaaminen. Lisätietoa & varaukset: Mikaela Savolainen mikaela@clubmarilyn.fi 040-5370152.

Ei firman pikkujouluja? Varaa duuniporukalle oma tila alkuillasta käyttöön

Elämme aikaa, jolloin työpaikan viralliset pikkujoulut saattavat jäädä väliin. Ole sä pelastava enkeli ja varaa meiltä tila 20+ kokoiselle pikkujouluseurueellenne 1,5 tunniksi yökerhomme avaamisen jälkeen maksutta käyttöön. Varaamme tilanteen mukaan sekä Bar Nevadaa että Bar Back Stagea. Nevadasta löytyy istumapaikat n. 70 hengelle, Bäkkärillä n. 60 hengelle. Seisomapaikoilla tilaa onkin sitten enemmän. Yksityistilaisuuden ajan seuruettanne palvelee oma baarimestari ja musa soi. Omassa tilaisuudessanne voitte järjestää myös jotain pientä ohjelmaa (mikrofoni käytössä) ja tuoda vieraille vaikkapa pientä naposteltavaa. Meidän kauttamme järjestyvät hienosti erilaiset juomatarjoilut alkumaljoista glögeihin. Tarjoamme näihinkin varauksiin seurueellenne ilmaisen sisäänpääsyn sekä jonon ohituksen.

Yli sadan hengen juhlaan voidaan varailla yökerhotilojamme jo ennen muille asiakkaillemme avaamista. Pikkujouluilijat saavat luonnollisesti jatkaa illan viettoa aamuun saakka. Esittelemme tilojamme mielellämme myös ennakkoon. Ole näistä Parhaiden Pikkujoulujen vaihtoehdoista yhteydessä Mikaela Savolaiseen mikaela@clubmarilyn.fi 040-5370152

Huom! Varaukset elävät koronarajoitusten mukaisesti.