s

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri consequat an.

Tittelit vaihtoon, Night Club Marilyn & Night Club Vegas!.

Tittelit vaihtoon, Night Club Marilyn & Night Club Vegas!

Heinäkuun helteiden keskellä suoritimme titteleiden vaihdon. Yrityksemme toimitusjohtajana vuodesta 1991 saakka toiminut, Oy Nord Wine Finland Ltd:n perustaja Pekka Savolainen siirtyi hallituksen puheenjohtajaksi ja toimitusjohtajan tehtävässä aloitti hallituksen edellisenä puheenjohtajana toiminut, yrityksessä alusta saakka mukana ollut Timo Virtanen. 

Pekka Savolainen (vas.) ja Timo Virtanen vaihtoivat titteleitä heinäkuun helteillä.

Turun vanhin (mitä todennäköisesti koko Suomen vanhin) yksityinen yökerhomaailmamme lupaa jatkossakin pitää huolta ihmisistä: omasta, lähes satapäisestä henkilökunnastamme ja rakkaista asiakkaistamme. Me mahdollistamme lämmintä yhteisöllisyyttä ja kuplivia kohtaamisia, samme olla mukana eri ikäisten illan viettäjien monissa elämän virstanpylväissä ja tarjoamme muistijälkiä synnyttäviä elämyksiä. 

Kuten jo viimeiset kolme vuosikymmentä, huolehdimme nyt ja tulevaisuudessakin sidosryhmistämme ja verkostoistamme, pysymme helposti lähestyttävänä yhteistyökumppanina ja yrityksenä, jonka vastuullisuuteen voi luottaa. Olipa kyse sitten ihmisitä tai numeroista.