s

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri consequat an.

Turun Tähti 2023 voit olla juuri Sinä!.

Turun Tähti 2023 voit olla juuri Sinä!

Turun Tähti 2023 voit olla juuri Sinä, sillä pandemian jälkeen kahdesti peruuntunut, Suomen vanhin lavaviihteen monialakilpailu ei päätyökseen esiintyville lavaviihteen osaajille toteutuu taas maaliskuussa. Ilmoittaudu mukaan, parhaassa tapauksessa voitat 2500 € kannustepalkinnon!

Turun Tähti, on toiminut ponnahduslautana monelle artistille. Jo kauan ennen kansainvälisiä lavaviihteen tv-formaatteja tämä kisa on tehnyt lavaviihteen nousevia kykyjä tunnetuiksi.

Esimerkiksi Marko Vainio, mies Divet Show’n takana on artisti, jolla on takanaan jo reippaasti yli 2000 showta sekä lukuisia palkintoja viihdealan kilpailuista. Turun Tähti -voiton myötä hän saattoi siirtyä ammattilaiseksi ja keskittyä täysipainoisesti lavaviihteeseen. Hallitseva Turun Tähti vuodelta 2019 on nuorallatanssija, akrobaatti Fanni Silmunen

Turun Tähti -kisan on voittanut matkan varrella mm. dynaaminen akrobaattiduo Circ2m eli Marjut Hernesniemi & Myrsky Rönkä, nunchakutaituri Tatu Kalliomäki, Cyr-rengasakrobaatti Noora Wendelius, mimiikan mestari, klovni Pekka Laamanen, upea ilma-akrobaatti Sanni Sarlin-Takayama sekä mystinen Taikuri Max. Ensimmäinen Turun Tähti voittaja oli vatsastapuhuja Krista Niskanen.

Tiedossa monin tavoin hieno kisakokemus 

Kahden osakilpailun kautta finaaliin pääsevät esiintyjät kisaavat 2500 € kannustestipendistä, jonka avulla voittaja/ryhmä voi esimerkiksi hankkia lisäkoulutusta, lajissaan tarvittavaa välineistöä tai tehdä opintomatkan osaamistaan kehittävään kohteeseen. Ennen kaikkea kisaajat tuovat rohkeasti esiin oman osaamisensa, nimensä ja lajinsa. Turun Tähti antaa myös arvokasta esiintymiskokemusta ja mahdollistaa omien numeroiden testaamisen erilaisten yleisöjen edessä. 

Astu valokeilaan ja näytä osaamisesi! 

Turun Tähti, joka ennen pandemiataukoa on järjestetty joka toinen vuosi, on tuonut lavaviihteen monia muotoja totutusta poikkeavaan ympäristöön ja uuden yleisön pariin. Monet sirkuksen lajit, erilaiset taikuuden muodot, tanssin lukemattomat tyylilajit ja täysin uudenlaiset kyvyt ovat pääseet valokeilaan. Verkostoitumisen kannalta kisa on myös erinomainen, joskus oman alan tutusta piiristä ulos astuminen luo yllättäviäkin tilaisuuksia. Monet Turun Tähti -kilpailun osallistujat ovat sittemmin mm. luoneet yhteisiä esityksiä ja produktioita.

Osakilpailuja on tänäkin vuonna kaksi, molemmista osakilpailuista viihteen ja median ammattilaisista koostuva tuomaristo nostaa loppukilpailuun eniten tuomaristoääniä saaneet esiintyjät. Kukin osallistuja valitsee itselleen sopivan osakilpailuillan ja kalenterista pitää toki varata myös finaali-ilta, sillä itsensä saattaa löytää loppukilpailusta. Koska kyseessä on lavaviihteen kilpailu, yleisöäkään ei unohdeta. Loppukilpailussa valitaan Turun Tähti 2023 –voittajan rinnalle yleisön suosikki sekä median suosikki.

Turun Tähti 2023 pähkinänkuoressa: 


Mikä? Suomen vanhin lavaviihteen monialakilpailu 
Kenelle? Täysi-ikäisille, ei vielä päätyökseen esiintyville, Suomessa asuville lavaviihteen osaajllle. Soolona tai ryhmänä. 

Koska? Osakilpailu I pe 3.3.2023, osakilpailu II pe 10.3.2023, loppukilpailu pe 24.3.2023
Missä? Turussa, Night Club Marilynissä
Pääpalkinto? 2500 € kannustestipendi oman osaamisen kehittämiseksi

ILMOITTAUDU KISAAN LAITTAMALLA SÄHKÖPOSTI MIKAELA SAVOLAISELLE mikaela@clubmarilyn.fi 

KERRO VIESTISSÄSI SEURAAVAT ASIAT: 

– kilpailijan/kilpailijoiden nimi ja ikä (K-18!)

– yhteyshenkilön puhelinnumero, sähköpostiosoite

– kotikaupunki (mistä tahansa päin Suomea voi osallistua!)

– mahdollinen artistinimi/ryhmän nimi, jota toivotaan käytettävän mainonnassa/juonnoissa

– kumpi osakilpailuilta on ensisijainen toive (huom! varaa kalenteristasi myös finaali-ilta vapaaksi jo nyt, saatat tulla valituksi loppukilpailuun)

Kilpailuun voi osallistua yksin, parina tai ryhmänä. Yhden kilpailunumeron pituus on maksimissaan 5 minuuttia. Osakilpailuista loppukilpailuun pääsevät esiintyjät voivat halutessaan esittää loppukilpailussa eri numeron, kuin osakilpailussa.

Turun Tähti 2023 -mittelössä lavalla odotetaan nähtävän mm. taikuutta, akrobatiaa, drag-viihdettä, tanssia eri muodoissa, stand-uppia, klovneriaa, imitaatiota, jonglöörausta sekä kuten joka vuosi, jotain aivan uutta & erikoista. Myös yhden soittimen osaajia soolona ja laulajia (soolo) taustanauhoilla otetaan mahdollisuuksien mukaan molempiin osakilpailuihin max. 2/osakilpailu. 


Kilpailu on osallistujille maksuton. Kilpailijat hoitavat itse omat matka- ja majoituskulunsa. Molemmilla osakilpailuviikoilla kilpailijoille järjestetään erillinen harjoitusilta ja mahdollisuuksia käydä treenaamassa on myös arkipäivisin ”toimistoaikaan” ja ennen yökerhon aukeamista. Ulkopaikkakuntalaisille varataan mahdollisuus harjoitteluun osakilpailupäivinä.


Lisäinfoa, kuvia & videoita ja tunnelmia aiemmilta vuosilta: http://turkustars.blogspot.fi

Lisää tietoa antaa myös Turun Tähti 2023 –koordinaattori Mikaela Savolainen mikaela@clubmarilyn.fi / 040-5370152 

Ilmoittaudu mukaan Turun Tähti 2023 -kilpailuun jo tänään!