s

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri consequat an.

Lygasille on myönnetty Clean & Safe Turku Label.

Lygasille on myönnetty Clean & Safe Turku Label

Lygasille on myönnetty Clean & Safe Turku Label. Turun kaupungin ja alueen yritysten luoma Clean & Safe Turku -toimintamalli on luotu alueen vastuullisille matkailu- ravintola- ja tapahtuma-alan toimijoille. Clean & Safe Turku Label yrityksen nettisivuilla kertoo sitoutumisesta pitkään listaan toimenpiteitä, joilla palveluiden käyttö voidaan mahdollistaa asiakkaille turvallisesti myös korona-aikana.

Elämyksiä voidaan toteuttaa vastuullisesti

Matkailu- ja ravintola-alalla on yhteinen näkemys siitä, että elämyksiä voidaan toteuttaa vastuullisesti. Vaikka kulunut vuosi on ollut äärimmäisen haasteellinen matkailu-, ravintola- ja tapahtuma-alan toimijoille, on moni yritys kuitenkin osoittanut olevansa kykenevä navigoimaan halki mitä moninaisimpien yllätyskarikoiden. Eteen päin on päästy ennakoinnilla, huolellisesti mietityllä ennaltaehkäisyllä sekä tarkoin ohjatulla, vastuullisella toiminnalla. Tästä kertomaan luotiin Clean & Safe Turku – toimintamalli. Me Night Club Marilynissä & Night Club Vegasissa olemme iloisia siitä, että tekemäämme työtä arvostetaan.

Clean & Safe Turku Label

Me ravintola-alan yrityksethän olemme tottuneet tarkkaan sääntelyyn normaaliaikanakin, erilaiset omavalvontasuunnitelmat ohjaavat päivittäistä toimintaamme. Omavalvonta ulottuu elintarviketoimijan omavalvonnasta anniskeluun, järjestyksenvalvontaan, tupakkatuotteiden myyntiin ja niin edelleen. Esimerkiksi elintarvikevalvontatietojen julkaisujärjestelmä OIVA kertoo julkisesti viranomaisten valvontatuloksista. Voit tutustua Night Club Vegasin ja Night Club Marilynin tietoihin oheisen linkin takaa.

Korona-ajan mukanaan tuomien lisäsääntelyiden ja niiden edellyttämien toimenpiteiden käytäntöön saattaminen oli nopeaa ja alati kiristyviä säännöksiä, suosituksia ja ohjeita olemme kaikki saanneet odotella, tavata ja käyttöön soveltaa täysin olemattomilla varoitusajoilla. Elämyksiä voidaan kuitenkin edelleen toteuttaa vastuullisesti.

Clean & Safe label kertoo vastuullisuudesta

Lygasille on myönnetty Clean & Safe Turku Label, joka kertoo toiminnan vastuullisuudesta näinä poikkeuksellisinakin aikoina. Turun kaupungin ja yritysten kehittämä toimintamalli Clean & Safe kokoaa yhteen matkailun, ravintola-alan sekä tapahtumasektorin toimijoita, jotka sitoutuvat pitkään listaan koronaturvallisuutta edistäviä ja ylläpitäviä toimenpiteitä. Nämä yritykset saavat käyttää markkinoinnissaan Clean & Safe tunnusta.

Me tahdomme, että yhteinen olohuoneemme on turvallinen niin asiakkaillemme kuin henkilökunnallemmekin. Valtiovallan ja viranomaisten määräysten sekä ohjeiden lisäksi olemme satsanneet korona-ajan turvallisuuteen monella innovatiivisella tavalla. Lue lisää vaikkapa täältä:

Asiakkaana Sinäkin voit vaikuttaa turvallisuuteen

Välillä sinustakin saattaa tuntua, että korona-ajan yksinkertaisia etikettisääntöjä toitotetaan uuvuttavan tiheään televisiossa, radiossa, somessa, julkisissa tiloissa, erilaissa palavelualan yrityksissä ja niin edelleen.

Fakta on kuitenkin se, että tässä kohtaa kertaus ja toisto ovat ainoa tapa muistuttaa pienistä, mutta ratkaisevan tärkeistä valinnoista:

  • Pysy oireisena poissa ihmisten ilmoilta, hakeudu koronatestiin & noudata terveydenhuollon ammattilaisten antamia ohjeita.
  • Pidä turvavälejä muihin seurueisiin
  • Pese ja desinfioi käsiäsi säännöllisesti
  • Yski ja aivastele hihaasi tai nenäliinaan
  • Unohda kättelyt, halaukset ja poskisuudelmat
  • Suosi kontaktittomia maksutapoja
  • Huomioi kulloisetkin maskisuositukset
  • Noudata palveluntarjoajan ohjeistuksia

Asiakkaana Sinäkin voit vaikuttaa kaikkien turvallisuuteen. Jaksetaan olla yhdessä vastuullisia. Kuten Turussa syntynyt, opiskellut ja myös työskennellyt entinen presidenttimme Mauno Koivisto tapasi sanoa: Kyllä se siitä.